Over Aspen D

'Wat is relevant voor onze gebruikers?’ Dat is de belangrijkste vraag die we onszelf stelden tijdens de ontwikkeling van deze schone en slimme dieselbrandstof.

Ontwikkeld voor u en uw machine

In tegenstelling tot andere dieselbrandstoffen, die zijn gemaakt voor voertuigen met een hoog brandstofverbruik, is Aspen D speciaal ontwikkeld voor kleine machines. Omdat u als gebruiker hiervan wordt blootgesteld aan de uitstoot hiervan, hebben we de Aspen D formule zo geoptimaliseerd dat de uitstoot minder schadelijk is voor uw gezondheid.

Getest door professionals

We zijn trots op Aspen D: de enige dieselbrandstof in zijn soort. Het is ontwikkeld tussen 2014 en 2016, in samenwerking met onze dealers en hun eindgebruikers. De formule is uitgebreid getest door professionals die met een breed scala aan kleine dieselmachines werken, zodat we Aspen D nauwkeurig konden aanpassen aan hun behoeften. ‘Wat is relevant voor onze gebruikers?’ Dat is de belangrijkste vraag die we onszelf gesteld hebben tijdens de ontwikkeling van Aspen D. Kortom: elk aspect van de dieselbrandstof is geanalyseerd en geoptimaliseerd om perfect aan uw behoeftes te voldoen.

We wilden een betere brandstof voor degenen die dit het meest nodig hebben

Aspen introduceerde alkylaatbrandstof in 1988, oorspronkelijk gemaakt om de werkomgeving van bosarbeiders - die veel werken met kettingzagen - te verbeteren. Vanaf het begin voelt Aspen zich geroepen om de schoonst mogelijke brandstofoplossingen te leveren, zónder afbreuk te doen aan de voordelen voor de machine. Daarom ontwikkelen we niet alleen vóór u, maar ook in samenwerking mét u, zodat onze slimme brandstofformule aan al uw behoeftes voldoet. Bovendien denken we dat het milieu en het klimaat belangrijk zijn voor ons allemaal. We ontwikkelen brandstoffen gemaakt van hernieuwbare grondstoffen en gegarandeerd palmolievrij, aangezien de duurzaamheid daarvan ter discussie staat. Kies voor Aspen D om de leefomgeving van de hele wereld te verbeteren. Voor u en voor de volgende generaties.

 

Naar de website van Aspen

Bestel nu Aspen D

Ook beschikbaar in 25L en 200L

Aspen D is beschikbaar in 5 en 25 liter jerrycans, en vaten van 200 liter. Klik op onderstaande button voor een verkooppunt bij u in de buurt.

Verkooppunten